Vakantie in de franse Pyreneeën bergen in de zomer

 

Camping des Gaves ***

64440 Laruns Nouvelle-Aquitaine
Nouvelle-Aquitaine, FRANKRIJK Korte presentatie
Camping des Gaves 3 étoiles à Laruns

Domaine du Bourdieu ***

09130 DURFORT Occitanie
Occitanie, FRANKRIJK De camping Le Bourdieu in Durfort in de Ariège in de regio Midi-Pyrénées heet u van harte welkom. Hier vindt u standplaatsen en kunt u caravans, stacaravans of chalets huren. De camping heeft het label Camping Qualité.
Domaine du Bourdieu 3 étoiles à DURFORT

Camping du Lac ***

09000 FOIX Occitanie
Occitanie, FRANKRIJK De Camping ligt op 2km afstand van het centrum, in een natuurlijke omgeveing en dichtbij de lokale winkels. Van hieruit kunt u het departement Ariège ontdekken, met de kastelen van de Catharen, de Vallee de Vicdessos of Andorra.
Camping du Lac 3 étoiles à FOIX

Camping La Bastide ***

09270 MAZERES Occitanie
Occitanie, FRANKRIJK Hier bent u tussen 2 regio's, de Midi-Pyrenées en de Languedoc Roussilon met beide hun vele prachtige landschappen. U vindt hier de rust van de blauwe Middellandse Zee, maar ook de mooie Pyrenëen. Ons team staat voor u klaar om u van een heerlijke vakantie te laten genieten.
Camping La Bastide 3 étoiles à MAZERES

Résidence Les Chalets de l'Ossau

64440 GOURETTE Nouvelle-Aquitaine
Nouvelle-Aquitaine, FRANKRIJK Korte presentatie
Résidence Les Chalets de l'Ossau 0 étoiles à GOURETTE

Résidence Pic du Midi (été) ***

65200 LA MONGIE 1800 Occitanie
Occitanie, FRANKRIJK At 1800 m, close to the Tourmalet and La Mongie-Barèges, your stay at the Residence du Pic du Midi will allow you to appreciate the amenities and attractions of the La Mongie resort and the spectacular landscapes of the Pyrenees and also discover the Pic du Midi.
Résidence Pic du Midi (été) 3 étoiles à LA MONGIE 1800
 

U wilt een geslaagde vakantie? in de bergen kunt u bij uitstek ontspannen.

Om te beginnen, kunt u heerlijk weer tot uzelf komen in een kuuroord. Als u wat meer actie zoekt, om te wandelen of mountainbiken, dan is de streek van de Pic du Midi ideaal voor zomerse wandelingen en tochten. Schitterende vergezichten, sfeervolle dorpen en volop frisse lucht in een uniek, bewaard gebleven omgeving. En dan is er ook nog genoeg te doen: met fanfares, voorstellingen en culinaire ontdekkingen zijn uw dagen gauw vol!

 
 
Terug naar homepage