Vakantie in Kroatië

 
!
CampingVakantie toeristische huizenGemeubileerde vakantiehuizenVakantiedorpApartment hotel

Uw selectie Vakantie in Kroatië :

Met :

Kroatië: de middellandse zee maar dan anders

Wilt u de Middellandse Zee van een andere kant leren kennen? Kom dan naar Kroatië!

Op het eiland Lošinj vindt u de ideale vakantiebestemming, alleen of met het gezin: paden die u lopend of op de fiets kunt nemen, er zijn klimspots of u kunt diepzeeduiken. Als u wilt bijkomen, probeer dan aromatherapie of natuurlijke cosmetica, dit alles in een indrukwekkend kader.

De eilanden in de Adriatische zee, en nog veel meer...

Dankzij de bijzondere geografische ligging kunt u op het Lošinj eiland een buitengewone flora en fauna bewonderen. Er zijn ook bossen, die gedomineerd worden door de Osoršćica heuvel. Als u de eilandengroep wilt ontdekken, nemen boten u mee naar Vele, Ilovik, Susak, Unije en de andere eilanden in de Adriatische zee...

Dan kunt u ook dolfijnen bewonderen, symbool van het eiland. Tot slot zal de Kroatische keuken de fijnproevers verrassen met gerechten op basis van citrusvruchten en zeevruchten. Om een unieke vakantie te beleven heeft de 3 sterren camping Poljana Camping Village Resort, omringd door een bos en gelegen bij het strand van Poljana, voor u stacaravans en dienstverleningen voor een heerlijke vakantie zonder zorgen.

 
 
 
Terug naar homepage