Vakantie in Touraine, Frankrijk

 
Désolé, il n'y a pas encore d'établissement sur les 210 existants correspondant à votre demande.
 

Niet ver van de Loire en bij de grens van Poitou verwacht Touraine u met zijn vele natuurlijke- en toeristische locaties, voor een onvergetelijke vakantie!

Maak kennis met de kastelen van Amboise, Langeais, Azay-le-Rideau, Blois, Chinon, Chenonceau, om er maar enkele te noemen!

Tussen wijngaarden en traditie zal u in Touraine gefascineerd zijn door de natuur. Wat dacht u van een wandeling langs de oevers van de Loire of de Indre? De gelegenheid om de kastelen en de natuur tot aan de horizon te bewonderen. Maak een reis door de tijd met een bezoekje aan het koninklijke kasteel van Amboise; en ook die van Clos Lucé, in de sporen van Leonardo da Vinci. U neemt misschien liever een kijkje in het kasteel van Chenonceau; na Versailles het meest bezochte kasteel van Frankrijk. En waarom niet even een rondje door de tuinen van Azay-le-Rideau, of naar de vallei van Goupillères met zijn grotwoningen? Of het nu is voor zijn uitzichten, de tuinen of de natuur, Touraine is adembenemend mooi.

Wanneer de wijnbouw u interesseert, kunt u de wijnroute nemen die leidt van Chinon tot Bourgueil, via Vouvray. U kunt enkele kelders bezoeken om hun vakkennis te ontdekken, en met het gezin gaan picknicken voor het prachtige uitzicht op de wijngaarden. En tot slot is de Loire en zijn omgeving heerlijk om te wandelen, fietsen of te gaan kanoën!

 
 
Terug naar homepage