Vakantie in Isère, Frankrijk

 
 

Beleef een vakantie 100% natuur, en neem wat hoogte met een verblijf in Isère, midden in het Alpengebergte.

Ontdek het natuurpark van Chartreuse, de grotten van Isère, Het Nationaal park Écrins, Alpe d’Huez… en nog veel meer!

In de zomer heeft Isère u adembenemende landschappen te bieden. De bergketens van Isère zullen al uw zintuigen op scherp zetten met zijn weelderige, bewaard gebleven woud. U kunt een uitstapje maken naar de grotten van Choranche, de grotten van Balme of er lopend, te paard of met de mountainbike opuit gaan over de bewegwijzerde paden van de natuurgebieden van Vercors, Chartreuse of Écrins. Dankzij het reliëf heeft Isère een groot aanbod aan terreinen die geschikt zijn voor sportklimmen of boomklimmen. De meest gemotiveerden kunnen de mooiste momenten van de Tour de France herbeleven in de sporen van het peloton, met de beklimming van de Alpe d’Huez en zijn 21 bochten.

Wilt u bijkomen, dan kunt u naar de kuuroorden van Uriage-les-Bains en Allevard-les-Bains, waar u kunt genieten van hydrotherapie op basis van thermaal water.

Wat erfgoed betreft, telt Isère vele archeologische vindplaatsen zoals die van Vienne en Charavines, of de schitterende sfeervolle dorpjes als Pont en Royans, Morestel en Besse en Oisans. Tot slot zal Isère u betoveren met zijn vele attracties, voor een magische vakantie.

 
 
Terug naar homepage