Vakantie in Franche-Comté, Frankrijk

 

Domaine le Chanet ***

25290 Ornans Bourgogne-Franche-Comté
Bourgogne-Franche-Comté, FRANKRIJK De Camping « Le Chanet **** » bevind zich in het Jura, in de Vallee de La Loue in de Doubs, aan de rand het historische plaatsje Ornans. U zult er een verhuren van woonplaatsen, chalet-hotel, onderdak, een onderdak van etappe en een nieuwigheid 2012 gemeubileerd vinden: het middeleeuwse kamp en zijn tenten Slachtbijl en Lancelot. Het Domaine Le Chanet volgt een ecologische methode dank zij het gebruik van niet- giftige producten van onderhoud en aan zijn eerbiedige ruimte van natuurlijk baden van het milieu, dat ontspanning zal brengen en welzijn voor uw verblijven binnen een mooi ingedeeld gehesen park van 2.2 hectaren _Natura 2000_ waar meandert leuk een kleine stroom. Camping van 95 plaatsen met 38 verhuren
Domaine le Chanet 3 étoiles à Ornans

Camping Sites et Paysages La Roche d'Ully ****

25290 ORNANS Bourgogne-Franche-Comté
Bourgogne-Franche-Comté, FRANKRIJK Het Sites et Paysages Camping La Roche d'Ully **** bevindt zich in het hart van de Vallei van de Loue in de Bergen van Jura in het Franche-Comté, aan de rand van de historische stad van Ornans. Wij zijn blij in onze nieuwe vestiging te ontvangen waarin u het volgende vindt: Luxe Cottages, Lodges waarin traditie en moderniteit gecombineerd worden, zo vindt u ook zeer confortabele staanplaatsen. Het waterpark Nautiloue (aangrenzend aan de camping, 50m): 2 binnen-buiten zwembaden, zal u met zijn waterglijbanen, zijn ontspanningsruimte (sauna, hammam, jacuzzi), veel plezier en een goed humeur bezorgen tijdens uw verblijf.
Camping Sites et Paysages La Roche d'Ully 4 étoiles à ORNANS
 

In de zomer is een vakantie in Franche-Comté een ware ontdekkingsreis door de schitterende natuur!

Maak kennis met Franche-Comté tussen Dijon, Besançon, Belfort, Zwitserland en nog veel meer…

Laat u verleiden door een reis in het hart van Franche-Comté. Tussen de bergen van de Jura en het woud van de Doubs, zal u onder de indruk zijn van de adembenemende natuurlandschappen: gorges de Langouette, het meer van Chalans, het meer van Neuchâtel (Zwitserland), saut du Doubs en vele andere watervallen. Met alle meren en rivieren zullen uw dagen gevuld zijn met sportieve activiteiten. Ga erop uit met de fiets, of ga wandelen, paardrijden over de vele paden langs het water, of neem een duik in een van de meren en rivieren.

Franche-Comté is ook een erfgoedstreek. U kunt genieten in steden als Dijon, Montbéliard of Belfort, en een reis door de Franse geschiedenis maken. Ga de citadel van Besançon bezichtigen, of de Leeuw van Belfort. En als u van lekker eten houdt dan zit u hier helemaal goed! De streek staat bij fijnproevers bekend voor zijn kaas, rundvlees en koekjes.

 
 
Terug naar homepage