Vakantie in de Bassin d'Arcachon, Frankrijk

 
 

U wilt naar de kust op vakantie? De baai bassin d’Arcachon heeft alles wat u zoekt om momenten van ontdekking en ontspanning te kunnen beleven.

Fietsend, lopend, in de lucht of in het water; het bassin d’Arcachon zal u verblinden door de schoonheid van zijn landschappen, en zijn natuurlijke rijkdom.

Breng een bezoekje aan Dune du Pilat, Cap Ferret, de oevers van Cazaux en veel meer...

Voor gepassioneerde wandelaars zijn er tientallen kilometers aan paden, vanaf Dune du Pilat of Lège Cap Ferret die door het bos en langs de kust gaan. U kunt ook gaan wandelen over het kustpad Voie des Anglais, het zijpad van de Compostelle paden, de delta de l’Eyre bezoeken, of de oevers van Cazaux. Fietsliefhebbers kunnen er heerlijk op uit met de mountainbike of sportfiets. Door zijn geografische ligging is bassin d’Arcachon de ideale locatie om watersporten te beoefenen: kano-kajak, kitesurf, waterskiën, surfen, zeilen maar ook duiken.

Bent u niet zo sportief, dan zijn de stranden bij het Bassin, of aan de oceaan de perfecte locatie om een dagje te zonnen. Alleen of met het gezin, hier is van alles te doen! Zo zullen de kleintjes zich prima vermaken in de strandclubs, dierentuinen en pretparken. En de fijnproevers moeten absoluut naar de oesterdorpen, met proeverijen ter plaatse.

 
 
Terug naar homepage