Vakantie in Ariège, Frankrijk

 
 

Aan de voet van de Pyreneeën, op steenworp afstand van Spanje, heeft Ariège u vele activiteiten te bieden voor een vakantie 100% ontspanning en natuur.

Kasteel van Foix, de grot en hunebedden van Mas d’Azil, het kasteel van Montségur, de ondergrondse rivier van Labouiche, het Regionale Natuurpark Pyrénées ariégoises, en nog vele andere locaties en landschappen om te bewonderen!

Profiteer van uw verblijf om de natuurlijke- en culturele erfenis van Ariège te ontdekken. Maak een reis door de tijd van de prehistorie tot de middeleeuwen met een bezoekje aan topattracties als de middeleeuwse kastelen of karakteristieke dorpen, of de mythische wegen die u meenemen in de sporen van de Katharen, over de GR wandelpaden door valleien en de Pyreneeën gebergte, bossen en langs meren.

Dankzij de vele bewegwijzerde wandelpaden beschikken de wandelaars over een groot aanbod aan wandelroutes. Een wandeling met het gezin, of een grote tocht van meerdere dagen met overnachting in een berghut; de bergen hebben voor elk wat wils! Is tevens een droombestemming om te paardrijden, mountainbiken, skiën, sportvissen of kanoën; dus een druk programma in het vooruitzicht!

 
 
Terug naar homepage