Vakantie in Alsace, Frankrijk

 
Désolé, il n'y a pas encore d'établissement sur les 221 existants correspondant à votre demande.
 

Vakantie in Alsace, Frankrijk

Ga voor groen in de Elzas, en ontdek de verborgen schatten van deze prachtige streek rijk aan natuur en erfgoed: Straatsburg, Colmar, de oevers van de Rijn, Bâle en vele andere bezienswaardige locaties!

Voor een weekend of een vakantie zal de Elzas u betoveren met zijn prachtige landschappen en unieke erfgoed.

Als u een stad wilt bezoeken, moet u absoluut naar Straatsburg! Deze bruisende en harmonieuze stad zal u verleiden met zijn wijk «Petite France», en de indrukwekkende kathedraal, waarvan de afmetingen doen duizelen. Ga wandelen in het park "jardin de l’orangerie" met zijn dierentuin en groenvoorzieningen, of ga er lekker een biertje drinken.

Voor mensen die van wijn houden mogen de Elzasser Wijnroute (Route des Vins d’Alsace) natuurlijk niet missen! Deze neemt u mee door charmante dorpjes vol bloemen, die gerekend worden tot de « Mooiste dorpen van Frankrijk », maar ook langs schitterende wijngaarden. Van Colmar naar Riquewihr tot Marlenheim, verwelkomen bijna 700 wijnboeren u in hun kelders, om de vele grands crus te laten proeven.

Pak de fiets en ga het kasteel van Haut-Kœnigsbourg bezichtigen, of de vestingwerken van Vauban, het Elzasser ecomuseum… Deze streek met een indrukwekkend erfgoed en geschiedenis, waar de Franse en Duitse cultuur samengaan, is een bijzonder gebied waar u niet omheen kunt!

 
 
Terug naar homepage