Vakantie in Andorra

 
!
CampingVakantie toeristische huizenGemeubileerde vakantiehuizenVakantiedorpApartment hotel

Uw selectie Vakantie in Andorra :

Met :

Andorra: de andere kant van de pyreneëen

Kom op de Frans-Spaanse grens, midden in de Pyreneëen uitwaaien in Andorra, voor een mix van natuur, sport en cultuur.

Skiën of wandelen; alles is mogelijk in Andorra!

Profiteer van de vele skioorden, en een bijzonder skigebied om al uw favoriete wintersporten te beoefenen. In de zomer kunt u de buitengewone natuurgebieden ontdekken tijdens een wandeltocht, te fiets of te paard. In de skioorden worden vele activiteiten georganiseerd: boogschieten, devalkart (voertuig zonder motor), waterfietsen en kajakken, ziplines, arapahoe (mushing in de zomer)... Voor de liefhebbers van bergsporten kunt u ook sportklimmen, de ravijn van segudet afdalen...

Iedereen zal aan zijn trekken komen in Andorra: als u van de bergen houdt, ga dan wandelen over de toppen en door de valleien voor adembenemende uitzichten. Als u wilt bijkomen kunt u terecht in één van de vele spa's en kuuroorden. U gaat liever winkelen? Profiteer dan van de belastingvrije luxe artikelen. Als u van lekker eten houdt, proef dan de andorrane keuken met een heerlijke bergwijn, in een natuurlijk decor. U houdt van cultuur? Neem dan de culturele routes (musea en monumenten) om van alles te weten te komen over de cultuur en de tradities in Andorra.

Wacht niet langer, en kom Andorra ontdekken voor een ideale vakantie voor skiërs, wandelaars, en alle natuurliefhebbers!

 
 
 
Terug naar homepage