ONZE BUSUITSTAPJES

 

Les Landes en Baskenland ontdekken

Wilt u de schatten die in de prachtige landschappen van Baskenland en Les Landes verborgen zijn ontdekken? Maar weet u niet welke folder u moet bekijken, welk uitkijkpunt het mooiste is voor het hele gezin of gewoon waar u de auto moet parkeren?

Om al die beslommeringen te vermijden biedt RESASOL’Hobbies u verschillende uitstapjes in Zuidwest-Frankrijk en zelfs in Spanje om de lokale feesten en karakteristieke landschappen die een must zijn, te ontdekken.

U kunt een trip maken naar SAN SEBASTIAN om de wereldhoofdstad van de Pintxos (heerlijke Baskische tapa’s) en de Concha (een baai in de vorm van een schelp) te ontdekken. Daarvóór kunt u een bezoek brengen aan BIARRITZ, de beroemde badplaats van Keizerin Eugenie /span>, en de bakermat van het Surfen in Europa.

  • San-SebastianTapa's in San-Sebastian
  • Rocher de la Vierge in BiarritzBiarritz

Houdt u meer van de natuur dan van de stad?
Beklim dan de hoogste duin in Europa, de DUIN VAN PILAT, Vanaf de top hebt u een panoramisch uitzicht op het Bassin van Arcachon aan de ene kant en het pijnboombos aan de andere kant.
VU kunt ook de bekoorlijke straatjes van BASKISCHE dorpjes zoals Ainhoa, verkennen, waar de tijd lijkt stil te staan en de pepers nog boven aan de gevels hangen te drogen...

  • De Duin van PilatDe Duin van Pilat
  • De Baskische dorpjesDe Baskische dorpjes

En als u van feesten houdt, nemen we u mee naar de Féria van DAX, en de Feesten van BAYONNE, en kunt u ook tijdens de SEMANA GRANDE de internationale vuurwerkwedstrijd in de Baai van San Sebastian bijwonen.

  • Dax, de FériaDax, de Féria
  • De feesten van BayonneDe feesten van Bayonne
  • De Semana GrandeDe Semana Grande in San Sebastian

U zult naar huis terugkeren met talrijke beelden in uw hoofd, onvergetelijke herinneringen en het hart vol hartstocht.

Boek uw busuitstapjes

 
Terug naar homepage