Ferie i Kroatien

 
!
CampingpladsFerielejligheder turist hjemMøbleret feriehuseFerieanlægApartment Hotel

Dit valg Ferie i Kroatien :

Med :

Kroatien: middelhavsområdet på en anden måde

Lyst til at kende middelhavsområdet på en ny måde? Så besøg Kroatien!

Midt på øen Mila Lošinj finder I det ideelle sted til en vellykket ferie alene eller med familien: Stier til ture til fods eller på cykel, steder hvor der kan praktiseres klatring eller hvorfor ikke undervandsdykning. Og for at slappe af kan I prøve aromaterapi eller naturlig kosmetik, det hele midt i majestætiske rammer.

Øerne i Adriaterhavet og meget mere...

Takket være sin exceptionelle geografi giver øen Mila Lošinj jer mulighed for at opdage flora og fauna ud over det sædvanlige. Desuden finder I her skovlandskaber, som højdedraget Osoršćica skuer ud over. Hvis I har lyst til at sejle rundt i øhavet, tilbyder turistbåde ture til Vele, Ilovik, Susak, Unije og andre øer i Adriaterhavet...

Her kan i observere delfiner, som er øens symbol. Og endelig vil det kroatiske køkken overraske jer med sine retter på basis af citrusfrugter og skaldyr. For logi på denne enestående ferie tilbyder den 3-stjernede campingplads Poljana Camping Village Resort, der er omgivet af skov og beliggende ved siden af stranden Poljana, udlejning af mobil-homes samt service for at I kan tilbringe en ferie uden besvær.

 
 
 
Tilbage til homepage