Campingferie in Touraine, France

 
Désolé, il n'y a pas encore d'établissement sur les 210 existants correspondant à votre demande.
 

Touraine: mellem vinmarker, slotte og natur

Tæt ved Loire og ved indgangen til Poitou venter Touraine på jer med sine mange naturskønne steder og seværdigheder, og hvor I kan holde en uforglemmelig ferie.

Oplev slottene i Amboise, Langeais, Azay-le-Rideau, Blois, Chinon, Chenonceau og mange flere!

Touraine vil fascinere jer med sin beliggenhed mellem vinmarker og tradition og sine mange naturskønne steder. Hvad siger I til en tur langs Loires eller Indres bredder? De mange panoramaudsigter med slotte og grønne områder vil betage jer. Tag en rejse i tiden med et besøg på det kongelige slot i Amboise og slottet i Clos Lucé, hvor I vil gå i Leonard de Vincis fodspor. Hvis I foretrækker det, kan I gøre holdt ved slottet i Chenonceau, som er det anden mest besøgte slot i Frankrig efter Versailles. Og hvorfor ikke besøge haverne i Azay-le-Rideau eller huleboerdalen i Goupillères? Om det er for udsigterne, haverne eller naturen, så vil Touraine byde på naturscenerier, der vil få jer til at gispe efter vejret.

Hvis I er interesseret i vinavl, så tøv ikke med at tage vinruten, som fører jer til Chinon i Bourgueil via Vouvray. På vejen kan I besøge vinkældre, hvor I vil lære om vinavl, og spise medbragt mad i naturen med udsigt over de skønne vinmarker. Og endelig er Loire og dens omgivelser også velegnet til vandreture, cykelture eller kanosejlads.

 
 
Tilbage til homepage