Campingferie in Tarn-et-Garonne, France

 
 

Tarn-et-garonne, område med karakter og natur.

Tarn-et-Garonne er med sine panoramaudsigter over dale og historiske landsbyer en exceptionel feriedestination.

Albi, Cahors, Saint-Antonin-Noble-Val, kløfterne ved Tarn Aveyron, Auvillar, Lauzerte, Bruniquel og mange andre landsbyer blandt de smukkeste i Frankrig venter på, at I kommer og oplever dem.

Langs med vandet, det være sig Tarns, Aveyrons eller Garonnes breder, kan I tage på tur til fods, på cykel eller til hest og nyde de fantastiske indtryk langs flodernes løb. Men hvis I foretrækker mere fysisk aktivitet, så kan I også tage ture i kano-kajak. Med hensyn til kulturskatte så kan i udforske de smukke landsbyer, såsom Saint-Cirq-Lapopie eller Saint-Antonin-Noble-Val eller Albi. Hvis I hellere vil bade, så vil diverse fritidsområder være lykken, f.eks. i Labarthe, Lafrançaise, "De tre søer" (Les trois Lacs) og meget mere …

Men Tarn-et-Garonne det er også egnen i sydvest. Der er utallige vinkældre især tæt ved Cahors, der har sin beskyttede egns appellation, og som vil fornøje jeres øjne og smagsløg. I kan ligeledes tage en gastronomisk smuttur ved at følge de forskellige "smags- og duft-ruter", som vil give jer kendskab til regionens gastronomiske og kulturelle kulturarv.

 
 
Tilbage til homepage