Campingferie in Normandy, France

 
 

Normandiet mellem skov og kyst.

I Normandiet, i mellem skov og kyst, finder i alt, hvad der kan betage jer.

I kan strejfe omkring på den normanniske kyst, og begynde med den fantastiske bugt ved Mont Saint Michel eller den maleriske landsby Grandville. Hvis I er interesseret i historie, må I absolut gøre holdt ved strandene for landgangen på D-dagen: Mémorial d’Omaha Beach, landgangsmuseet i Arromanches og resterne af den overraskende kunstige havn, der vil afsløre kulisserne fra Anden Verdenskrig for jer.

Mont Saint Michel, Deauville, Honfleur, Étretat og mange flere...

For de mere sporty er Normandiet det ideelle sted for vandreture eller ture på mountainbike. Tag en tur i det schweiziske Normandiet, området for heste, mellem Calvados og Orne. Dette sidstnævnte sted har sit navn fra det grønne kuperede landskab og kløfterne i et område omgivet af kyster. Disse ture vil begejstre jer med sine fantastiske landskaber. Blandt de mest berømte landsbyer kan nævnes: Deauville, der blev kendt for sin filmfestival, eller landsbyen Honfleur med sin smukke havn og blomsterdekorationer. Ved Calvados kyster kan i glæde jer over pragtfulde naturscenerier og dejlige vine med egnsretter og drikke på basis af æbler. På kysten må I endelig ikke gå glip af skrænterne ved Étretat.

Men Normandiet tilbyder også aktiviteter for de helt små: Attraktionsparkerne i Saint Martin de Landelles, Courselles-sur-Mer, Pont-l’Evêque, Caen eller de zoologiske parker i Hermival-les-Vaux eller Jurques.

 
 
Tilbage til homepage