Campingferie in Lot, France

 
 

Lot, den magiske destination I hjertet af sydvest frankrig.

I Midi-Pyrénées regionen, hvor Dordogne og skoven Quercy mødes, byder departementet Lot på mange turistattraktioner, der gør ferien til 100 % afslappelse og natur.

Dordogne, Lot, grotterne i Padirac, Rocamadour, Sarlat, slottet i Beynac og mange andre steder er virkelig et besøg værd.

Dyk ned i hjertet af det sydvestlige Frankrig og strejf omkring i området med de fantastiske bredder ved Dordogne og Lot. De geografiske højdeforskelle i departementet er ideelt terræn for dem, der kommer frem til hest, til fods eller på mountainbike. Hvis I foretrækker kulturelle besøg, så er der mange "klippehængte" landsbyer, såsom Loubressac, Puy-l'évêque, Rocamadour eller Saint-Cirq-Lapopie, som vil føre jer til en anden tid.

Når I besøger departementet Lot skal I tage en smut til de naturlige vande i Cabrerets, Luzech eller Gourdon, her vil I finde ideelle strande til familiebadning. Andre steder mellem Souillac og Beaulieu kan I glæde jer ved at sejle i kano eller en tur i robåd midt i usædvanlige landskaber.

I højsæsonen er Lot scenen for mange animationer, som vi stimulere sanserne: Luftballonfestival i Rocamadour, festivalen Lot of Saveurs i Cahors eller festivalen i Saint Cere med sine mange musikalske indslag.

 
 
Tilbage til homepage