Campingferie in Loire Atlantique, France

 
 

Loire-atlantique: mellem hav og salt

Tæt ved de bretonske kyster og den regionale naturpark i Brière, finder I Guérande, som er den ideale destination for at holde en magisk ferie.

Guérande, Baule, Brière, Saint Nazaire, Croisic og mange andre kommuner venter på at blive oplevet…

Guérande er især kendt for sin saltproduktion og idylliske landskaber. Besøg saltdammene, saltværkerne, saltsyderne, som vil fortæller dig om produktionsprocessen. Benyt lejligheden til at tage en cykeltur og indånde havluften. Med hensyn til skov tilbyder Brière mange aktiviteter for både små og store: Ture i kalechevogn eller i båd, ridning, træklatring, vandland i Baule osv.

Hvis I har lyst, kan I køre gennem departementet Loire-Atlantique, besøge Nantes med sit pragtfulde slot for de bretonske hertuger, maskinmuseet eller flådemuseet. Hvis I foretrækker at blive ved kysten, kan I standse i den charmerende landsby Baule eller Pornic for at bade i Atlanterhavet eller gå smukke ture i omegnen. For en rejse gennem tiden må I ikke gå glip af "Le grand Blockhaus", som fortæller lokalhistorien for Saint Nazaire under Anden Verdenskrig, og som har en pragtfuld udsigt over havet.

 
 
Tilbage til homepage