Campingferie in Isère, France

 
 

Isère: 100 % naturferie

Hold en 100 % naturferie, og tag op i højderne for at besøge Isère i hjertet af Alperne.

Oplev naturparken Chartreuse, grotterne i Isère, naturparken i Ecrins, Alpe d’Huez… og meget mere!

Om sommeren byder Isère på landskaber, der vil få jer til at gispe efter vejret. Isère bjergkæden vil begejstre jeres sanser med sin overdådige og fredede skov. I kan besøge grotterne i Choranche, grotterne i Balme eller tage på tur til fods, til hest eller på mountainbike på afmærkede stier i Vercors, Chartreuse eller Écrins. Med sine klipper og højdeforskelle tilbyder Isère et stort udvalg af bjergklatring eller træklatring (accrobranche). De mere udholdende kan genopleve de bedste stunder fra Tour de France i sporet af hovedfeltet ved at prøve sig af i de 21 sving, der fører op til Alpe d'Huez.

Hvis I har lyst til at slappe af, kan I gøre holdt ved kurbadestederne Uriage-les-Bains og Allevard-les-Bains, som tilbyder hydroterapi kurbade.

Med hensyn til kulturarv er der mange arkæologiske steder i Isère, såsom dem i Vienne Charavines eller smukke, maleriske landsbyer, såsom Pont en Royans, Morestel og Besse en Oisans. Isére vil begejstre jer med alle sine mange seværdigheder, og I kan holde en pragtfuld ferie her.

 
 
Tilbage til homepage