Campingferie in Corrèze, France

 
 

Corrèze: ferie mellem natur og kulturarv

Corrèze vil overraske jer med sine landsbyer, der er klassificeret som de smukkeste landsbyer i Frankrig, og de utrolige naturscenerier.

Brive-la-Gaillarde, Collonges-la-Rouge, Turenne, Rocamadour og mange andre steder er også et besøg værd!

Corrèze, der er beliggende, hvor naturparkerne i Auvergne og Limousin krydser hinanden og ikke langt fra Périgord, er den ideelle destination for at tilbringe en grøn ferie. Hvad natur angår vil landskabernes relieffer i denne region være en gave til dine øjne og de er den perfekte partner for dem, der elsker vandreture. Der er mange dejlige rundture med udgangspunkt i Aubazine eller Auriac. Blandt vandaktiviteterne må I ikke gå glip af sportsområdet i Brive-la-Gaillarde ved søen Causse, hvor der tilbydes mange aktiviteter med sejl og åre.

For at få et indtryk af regionens kulturskatte, kan I begynde med at besøge Collonges-la-Rouge, en smuk landsby i røde sandsten med bygninger fra det 15. årh., der er meget velbevarede. Ikke langt herfra kan I standse ved Carennac for at nyde det utrolige udsigtspunkt med udsigt over dalen, og hvorfor ikke gøre holdt i landsbyen Turenne for at se dens smukke middelalderbygninger. Uden for departementets grænser, vil den charmerende landsby Rocamadour blænde jer med sin borg, der er bygget på klippen. Desuden er der mange vandreture, der starter her.

Med hensyn til gastronomien, så bliver bægeret også fuldt. Corrèze dufter godt af egnens produkter med sine tilberedninger af and, trøfler, rørhatte eller kantareller, for ikke at glemme retterne med valnødder, æbler eller kastanjer.

 
 
Tilbage til homepage