Campingferie i Bassin d'Arcachon, Frankrig

 
 

Bassin d'arcachon: den ideelle ferie ved kysten

Lyst til ferie ved kysten? Arcachon-bassinet tilbyder alle de aktiviteter, som I drømmer om for at opleve dejlige stunder med oplevelser og afslapning.

På cykel, til fods, i vand eller i luften, Arcachon-bassinets smukke landskaber og naturrigdommen vil betage jer.

Besøg Dune du Pilat, Cap Ferret, bredderne ved Cazaux og meget mere...

For dem, der elsker vandreture, er der mere end tyve kilometer vandrestier, der snor sig gennem skoven og kysten med udgangspunkt fra Dune du Pilat eller Lège Cap Ferret. I kan også gå ture på Voie des Anglais, den alternative sti til vejen til Compostelle, besøge deltaet af Eyre eller bredderne ved Cazaux. For dem, der elsker at cykle, vil ture på mountainbike eller hybride cykler være lykken. Takket være Arcachon-bassinets geografiske beliggenhed er det et ideelt sted til at udøve vandsport: Kano-kajak, kite-surf, vandski, surf, sejlsport eller dykning.

For dem, der foretrækker at forholde sig mere i ro, er strandene ved Bassinkysten eller havkysten det perfekte sted til solbadning. Alene eller sammen med familien, vil I altid finde alle former for underholdning. De små vil fornøje sig i club'erne på stranden, zoologiske parker og attraktionsparker. Og for dem, der sætte pris på god mad, vil besøg i østerslandsbyerne byde på smagning på stedet.

 
 
Tilbage til homepage