Campingferie in Andorre

 
!
CampingpladsFerielejligheder turist hjemMøbleret feriehuseFerieanlægApartment Hotel

Dit valg Campingferie in Andorre :

Med :

ANDORRA: PYRENÆERNE PÅ EN ANDEN MÅDE

Andorra ligger ved den spansk-franske grænse midt i Pyrenæerne og her, hvor natur, sport og kultur forenes, kan I virkelig få en masse frisk luft.

Stå på ski eller tag på vandretur - alt er muligt i Andorra.

Benyt de mange skistationer i et exceptionelt domæne for skisport, hvor I kan praktikere al den vintersport, som I holder af. Om sommeren er der udsædvanlige naturområder at opdage via de mange ture til fods, på cykel eller til hest. På skistationerne tilbydes mange aktiviteter: bueskydning, devalkart (køretøj uden motor), vandcykler og kajak, svævebaner, skiløjper (sommer hundeslæder) osv. For dem der holder af sport i højden, er der ligeledes mulighed for bjergbestigning og bjergklatring, og for at gå ned i kløfter og træklatring m.m

I Andorra vil alle kunne finde noget at glæde sig over: Hvis I holder af bjergene, så gå tur i dalene og op på højdepunkterne, hvor I vil gispe efter vejret, fordi det er så smukt (og måske også af anstrengelse!). Hvis I gerne vil hvile ud, kan I slappe af på de mange spa- og kurbade. Kan I lide at gå på shopping? Her kan I købe skattefrie luksusvarer. Sætter I pris på god mad, så skal I smage egnsretter fra Andorra med god vin fra højlandet og det hele i naturlige rammer. Hungrer I efter at vide mere? Så tag ind på de kulturelle ruter (museer og monumenter) for at få alt at vide om kulturen og traditionerne i Andorra.

Vent ikke mere, kom og oplev Andorra for at tilbring den ideelle ferie for skiløbere, vandrere, fiskere eller alle, der bare holder af naturen.

 
 
 
Tilbage til homepage