Campingferie in Alsace, Frankrig

 
Désolé, il n'y a pas encore d'établissement sur les 214 existants correspondant à votre demande.
 

ALSACE: FOR EN SMUTTUR TIL RHINENS GRØNNE BREDDER

Tag ud og oplev det grønne i Alsace, og opdag skattene, som gemmer sig i denne smukke region, der er så fuld af natur og kulturarv. Strasbourg, Colmar, Rhinens bredder og mange andre steder at opdage.

I en weekend eller et længere ophold vil Alsace betage jer med sine smukke landskaber og unikke kulturarv.

Med hensyn til byer skal I gøre holdt i Strasbourg, denne levende og harmonisk by vil betage jer med ”Petite France” og den majestætiske katedral, hvis højde og størrelse det er til at blive svimmel af. Gå tur i orangerihaven med dens zoo og grønne områder, eller drik en bryggerøl på pladsen.

Dem, der holder af vin, må ikke gå glip af Route des Vins d’Alsace - vinruten i Alsace. Her vil i opdage maleriske og blomstrende landsbyer, der er klasseret blandt de ”smukkeste landsbyer i Frankrig”, samt de storslåede vingårde. På ruten fra Colmar i Riquewihr til Marlenheim vil omkring 700 vinavlere åbne deres vinkældre for at I kan smage på deres grand cru.

Tag på cykeltur, og opdag slottet Haut-Kœnigsbourg, forsvarsværkerne i Vauban, Ecomusée i Alsace, ... Denne region er rig på kulturarv og historie, her blandes fransk og tysk kultur, hvilket gør Alsace til emblematisk region, man ikke kan komme uden om.

 
 
Tilbage til homepage