Vores ferie bureau

 
 

VORES RESASOL BUREAU, ER DIN FERIEPARTNER.

Hvem er vi?
Vores familievirksomhed har i 35 år været ejer af 3 campingpladser med 4 og 5 stjerner, samt 6 udlejningsboliger i Landes.
Denne erfaring har gjort os stærke og givet os et godt grundlag for at skabe RESASOL, som blev oprettet i 2014.

Bureauet er specialiseret i campingpladser og udlejning af ferieboliger. Vi er din privilegerede partner for alle ophold lige fra romantisk weekend for to til ferie for hele familien. Takket være vores mange solrige destinationer kan Resasol altid finde det ideelle ophold til jer!

Vores reservationscentral står til jeres rådighed og rådgiver og præsenterer de udlejninger, der passer jer bedst.

Resasol i tal

I Landes:

  • 35 års erfaring
  • 3 campingpladser med 4 og 5 stjerner
  • 2200 pladser udstyret med nyere mobilhomes eller tomme til jeres autocamper, telt eller campingvogn.
  • 6 ferieudlejningsboliger
  • 150 ferielejligheder.

Andre regioner i Europa:

  • 4 lande (Italien, Spanien, Kroatien, Portugal)
  • 50 destinationer (Bretagne, Vendée, Pays de La Loire, Languedoc Roussillon, Côte D’azur, Korsika, Venedig, Barcelona…)

Skræddersyet ferie i Frankrig og Europa

Resasol tilpasser sig til alle budgetter, når vi tilbyder 3- til 5-stjernede campingpladser, ferieboliger eller komfortable, møblerede lejligheder. Vi sørger for, at I bliver tilbudt et udvalg af mulige reservationer, alt efter hvad I har lyst til, og vi forbereder jeres ophold, så I kan tage hjemmefra med ro sindet.

Resasol forpligter sig

For at jeres reservation kan være så let som muligt hjælper vi jer gennem denne etape, og også med at få det meste ud af jeres ophold hele året. Vi har åben 7/7 dage i sæsonen og 6/7 uden for sæsonen.
Her er et telefonnummer, som I kan ringe til. Det er skabt til jer og det er til grundtakst: +33 (0)5 58 48 22 00
Vi står til rådighed for at tilbyde endnu mere service i forbindelse med eventuelle udflugter, sportsaktiviteter eller kulturelle aktiviteter, samt billetsalg.

Fordele ved Resasol

Når I bruger Resasol, nyder I godt af mange fordele for jeres næste ferie. Nyd godt af 'fast kunde'-tilbud, sponsoreringstilbud, købsrabatkuponer eller personlige rabatter.

RESASOL, lykken venter kun på jer!

 
 
Tilbage til homepage