ONS CONCEPT

 

UW TURNKEY EVENEMENT

RESASOL Events biedt u een eigen turnkey bedrijfsevenement met een enkele aanspreekpartner: de garantie voor een succesvolle business trip!

Seminars, zakelijk toerisme, lezingen, teambuilding, productlanceringen, bedrijfsvieringen, bestuursvergaderingen, incentives, algemene vergaderingen en nog veel meer.

Dankzij onze faciliteiten en ervaring kunt u uw project in een bijzondere omgeving aan de oceaan plannen en van A tot Z volledig realiseren.

De Arena du Vieux Port in het hart van de vijfsterrencamping Village Resort & Spa Le Vieux Port heeft als enige langs de kust van Les Landes capaciteit voor 2800 personen, beschikt over alle voorzieningen en kan naar wens worden aangepast: hiermee is het de grootste evenementenruimte van Zuidwest-Frankrijk.

Tout est sur place

  • OvernachtingenOvernachtingen
  • EetgelegenhedenEetgelegenheden
  • ActiviteitenActiviteiten
  • VoorzieningenVoorzieningen
  • AnimatiesAnimaties

  • Eetgelegenheden : We bieden u niet alleen een ontbijt, maaltijd en een koffiepauze tussen 2 vergaderingen door, maar ook een scala aan restaurantdiensten om de inwendige mens te versterken en de banden tussen uw teams aan te halen. Of u nu gastronomische diners, streekmenu’s, themamaaltijden, een hapje en een drankje, aperitief met tapa’s, plancha-workshops, lopende buffetten of zelf een dinnershow wilt, er is voor ieder wat van zijn gading!

  • Animaties : Bewegen, dansen, zingen en verwonderd zijn… Thema-avonden, shows, concerten, magie, casino, Halloween, een very bad trip, hypnose, one man shows, variété, close-ups en nog veel meer: talrijke mogelijkheden om van dit moment een onvergetelijke ervaring te maken!

  • Voorzieningen : Er zijn meerdere vergaderruimtes met alle voorzieningen (wifi, airconditioning, een scherm, paperboard, schrijfwaren, een videoprojector e.d.) tot uw beschikking zodat u uw werksessies kunt optimaliseren. Van 10 t/m 1000 personen, even focussen in teamverband of een algemene bedrijfsconventie: alle verzoeken zijn bespreekbaar. RESASOL’Events past zich aan uw wensen aan om uw meeting te optimaliseren!

  • Vervoer : Pendelvervoer mogelijk bij aankomst en vertrek en zelfs voor de trajecten tijdens het seminar indien nodig.

WE DENKEN OOK AAN DE GEZINNEN VAN UW MEDEWERKERS

Terwijl uw teams vergaderen, kunt u hun partners en kinderen uitnodigen om te genieten van onze vijfsterrenvoorzieningen en -faciliteiten : de kinderclub met animatrices, een verwarmd XXL-aquapark, een SPA, directe toegang tot het strand, de manege, aquagym en nog veel meer.

RESASOL biedt u een bijzondere omgeving om sterke bedrijfservaringen te delen.

Vraag een offerte aan

 
Terug naar homepage